Concert Scampolo en Tilburgs Operakoor

In een sfeervolle zaal in de Hilvaria Studio’s kunt u op zondagmiddag 22 november komen genieten van een zeer gevarieerd concert, dat Gemengd koor Scampolo en het koor van de Tilburgse Opera gezamenlijk voor u brengen.

Gemengd koor Scampolo zingt lichtklassieke liederen en enkele stukken uit musicals. De Tilburgse Opera streeft er naar om operamuziek uit te dragen voor een zo breed mogelijk publiek.

Gemengd koor Scampolo staat onder de bezielende leiding van Peter Ligthart en wordt aan de piano begeleid door Wil van Leijsen. De Tilburgse Opera, in januari 2015 ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen twee bekende Tilburgse Operaverenigingen: Bel Canto en Souvenir des Montagnards, staat onder leiding van Lex Wiersma, die tijdens dit concert het koor ook begeleidt op de piano. De solisten van dit koor zijn deze middag: Nancy Verschuuren (sopraan) en Peter van Hoesel (bas).

U gaat ongetwijfeld genieten van deze bijzondere middag, waarop wij u van harte welkom heten. Mogen wij u op 22 november begroeten?

naar de agenda