Lieder ohne Worte

L  I  E  D  E  R      O  H  N  E      W  O  R  T   E

Wie heeft er nog tekst nodig als melodie en kleur het verhaal zo overtuigend brengen?

Harpiste Sabien Canton en fluitist Wouter van Breugel brengen de mooiste liederen uit de 19e en 20ste eeuw in een nieuw jasje!

DUO+ is opgericht door harpiste Sabien Canton en fluitist Wouter van Breugel. Zij ontmoetten elkaar tijdens hun eerste schooldag op het Brabants conservatorium. Vijftien jaar later en honderden concerten verder vormen zij nog steeds een duo vol passie voor kamermuziek.
 
DUO+ ontwikkelt muzikale voorstellingen waarbij zij hun inspiratie vinden en samenwerking zoeken met beeldend kunstenaars, componisten, dichters, filmmakers en choreografen. Hun interesse ligt in de kunst van de afgelopen eeuw. Voor ieder project nodigen zij gastmusici uit en komen zo originele, krachtige en zeer verschillende voorstellingen.
Dit seizoen maakt DUO+ een uitstapje in haar repertoire en kiest een programma vol prachtige liederen uit eind 19e en begin 20ste eeuw. Wie heeft er nog tekst nodig als de melodiën en de kleuren het verhaal zo overtuigd brengen? Met werken van Schubert, Debussy, Strauss en Korngold.

  • datum29 mei 2016
  • aanvang12.00 uur
  • entree€13,50 (kinderen tot 12 jaar €5)
  • infowww.duo-plus.nl
naar de agenda