Opening tentoonstelling Ja, Natúúrlijk!

KUNSTBALIE is te gast bij de Hilvaria Studio's met de interactieven tentoonstelling: 'Ja, Natúúrlijk!'

Gedeputeerde Leefbaarheid & Cultuur Henri Swinkels opent Ja, Natúúrlijk! op zondag 21 februari van 12:00 tot 14:00 uur in de Hilvariastudio's in Hilvarenbeek. Tijdens de feestelijke opening geven ook Angelique Spaniks, directeur MU en Harm Hofmans, consulent Kunstbalie een toelichting op de expositie. 

We nodigen u van harte uit voor de feestelijke opening op

zondag 21 februari van 12:00 tot 14:00u (toegang gratis)
Aanmelden is gewenst. Mail naar: info@kunstbalie.nl
De expositie is te zien van 21 februari t/m 21 maart 2016

Kunstbalie organiseert onder titel 'Ja, Natúúrlijk!' een mediakunst tentoonstelling met bijbehorend educatief programma. Tien speciaal geselecteerde kunstwerken laten elk op een eigen manier de relatie tussen kunst en natuur zien. Kunstenaars spelen graag met de natuur. Ze veranderen de werkelijkheid of proberen zelfs als nieuwe scheppers op te treden.

'Ja, Natúúrlijk!' is niet alleen voor de leerlingen ontwikkeld. Door het eigentijdse karakter van de werken is de tentoonstelling voor jong en oud interessant.

Hilvaria Studio's verwelkomt u dan ook graag om mee te genieten van deze tentoonstelling. Groepen 7 en 8 van diverse scholen uit Hilvarenbeek zullen op afspraak de tentoonstelling bezoeken. Tijdens de Zondagcafé's is de tentoonstelling geopend voor alle publiek. Breng je broertjes, zusjes, kinderen of kleinkinderen mee!

Kunstbalie verzorgt de opening van deze unieke educatie-tentoonstelling. Onder andere Angelique Spaninks (directeur MU, Eindhoven) zal een toelichting geven op de expositie.

Bij de tentoonstelling wordt een catalogus uitgebracht met een introductie van William Myers.

Voor meer informatie kijk op De Kunstbalie/Ja, Natúúrlijk!

naar de agenda