Zakelijke events

CONGRES

Een markante congreslocatie met prachtige verhalen

Wilt u de bezoekers van uw congres verrassen in een omgeving die anders is? Bij Hilvaria Studio’s heeft elke ruimte een eigen verhaal. De grootste wereldartiesten vonden hier hun inspiratie. Die geschiedenis is ook vandaag nog voelbaar en maakt deze plek uniek. Of u nu  grote ruimtes zoekt voor plenaire sessies of juist in een intieme setting kleine groepen wilt samenstellen: er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Eén ding is zeker: niemand gaat deze dag vergeten.

VERGADEREN

Een energieke locatie om samen stappen te zetten

De rust van de natuur, de rijkheid van een unieke locatie en de allerbeste gastvrijheid. Vergaderen bij Hilvaria Studio’s biedt ruimte voor een invulling op maat. Kom samen in een van de bijzondere vergaderruimtes, maak een wandeling, lunch gezamenlijk in het Museumcafé en geniet daar van de allerlekkerste streekproducten. We hebben alle ingrediënten voor een geslaagde vergaderdag in huis. Op basis van uw gezelschap en uw wensen maken wij een arrangement waarbij het u aan niets ontbreekt. Vraag naar de mogelijkheden en prijzen.   

Offerte aanvragen

PRESENTATIES

Maak impact op een unieke plek

Zaalverhuur voor een productlancering, presentatie, seminar of meeting: alle aandacht is op u gevestigd in onze verschillende zalen die elk een eigen sfeer ademen. We zetten onze gastvrijheid en culinaire kwaliteiten graag in om extra impact voor u te maken, natuurlijk passend bij de doelen die u voor ogen heeft. 

ARRANGEMENTEN

Een avontuurlijke beleving in een persoonlijke sfeer 

In samenwerking met Rocks 'n Rivers bieden we uitdagende arrangementen aan voor u en uw team, waaruit de keuze bestaat tussen teambuilding of fun activiteiten. De nadruk tijdens deze activiteiten ligt op plezier, gezelligheid en een informele sfeer. We stellen uw activiteiten graag op maat samen zodat de dag zeker slaagt: verrassend en succesvol! Voor meer informatie kunt u vrijblijvend ons contactformulier invullen. 

Zaalverhuur met moderne faciliteiten
Vanzelfsprekend beschikken wij over alle moderne presentatiemogelijkheden en technische middelen om elke bijeenkomst te ondersteunen. Dit stemmen wij volledig op uw wensen af.

Culinaire invulling
Onze gastvrijheid maken we compleet met een culinaire invulling op maat. Onze chefs werken enkel met de beste streekproducten en dagverse ingrediënten. Maak uw keuze uit onze verschillende arrangementen of laat ons een uniek concept creëren dat aansluit op uw doelen.

Locatie
Hilvaria Studio’s is gunstig gelegen, op tien minuten rijden vanaf Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. De locatie bevindt zich dicht bij de snelweg. Op eigen terrein is een grote parkeerplaats aanwezig.