Feest

De perfecte setting om iets te vieren   

Wat u ook te vieren heeft, bij Hilvaria Studio’s vindt u de perfecte setting voor een speciale dag. Voor al uw feestelijke momenten hebben wij alles in huis. Van een verjaardag tot een babyshower, jubileum, gala of fundraiser: door de vele ruimtes kunnen we voor elk gezelschap de perfecte sfeer neerzetten. Van een bourgondische barbecue tot een walking dinner, een luxe borrel of een knallende feestavond: wij maken de beleving compleet. Kom eens sfeer proeven en maak een afspraak voor een bezichtiging van de tuin en diverse zalen bij Hilvaria Studio's!

Afspraak maken 

 

Zaalverhuur met moderne faciliteiten
Vanzelfsprekend beschikken wij over alle moderne presentatiemogelijkheden en technische middelen om elke bijeenkomst te ondersteunen. Dit stemmen wij volledig op uw wensen af.

Culinaire invulling
Onze gastvrijheid maken we compleet met een culinaire invulling op maat. Onze chefs werken enkel met de beste streekproducten en dagverse ingrediënten. Maak uw keuze uit onze verschillende arrangementen of laat ons een uniek concept creëren dat aansluit op uw doelen.

Locatie
Hilvaria Studio’s is gunstig gelegen, op tien minuten rijden vanaf Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. De locatie bevindt zich dicht bij de snelweg. Op eigen terrein is een grote parkeerplaats aanwezig.