Trouwen

Een onvergetelijke bruiloft met allure 

Beleef de mooiste dag van je leven bij Hilvaria Studio’s. Geef elkaar het jawoord in een wel héél bijzondere omgeving. Hilvaria Studio’s zijn al jarenlang een geliefde locatie voor trouwfeesten, recepties. Het team van Hilvaria Studio’s zorgt voor een onvergetelijke ervaring. Bij een trouwfeest staat desgewenst de gehele locatie exclusief tot jullie beschikking. Het trouwlaantje, het gezellige terras, het restaurant en de zalen…voor één zijn Hilvaria Studio’s voor jullie en jullie gasten. Er kan bij Hilvaria Studio’s voor de wet getrouwd worden. Als geregistreerde trouwlocatie hebben wij alles in huis om een bruiloft van begin tot eind te verzorgen. Geniet van een gastvrije ontvangst, de officiële trouwceremonie, een culinair diner, een gezellige receptie, en een spetterend feest: wij beloven dat alles tot in de kleinste details perfect is geregeld. Alles kan op één locatie, tot en met de fotosessie in het naastgelegen bos aan toe. Veel bruidsparen vallen als een blok voor de statige Leuvenzaal, bijvoorbeeld als setting voor de ceremonie, natuurlijk behoort het plaatsvinden van de ceremonie in onze groene tuin met prachtige terrassen uiteraard ook tot de mogelijkheden. Borrelen kan, dineren in het Museumcafé. De Kodakzaal is de ultieme zaal voor een spetterend feest. Maar: natuurlijk kan het ook helemaal anders. Een bezoek aan onze locatie en een brainstorm leiden gegarandeerd tot een dagindeling die volledig past bij jullie perfecte plaatje. Daarom is Hilvaria Studio’s, de schitterende locatie voor een prachtige dag!

Offerte aanvragen

 

Slapen

Na jullie prachtige huwelijksdag kunnen jullie gasten van ver overnachten in het sfeervolle Boutique Hotel Auberge du Bonheur. Ook voor jullie als bruidspaar hebben wij een bruidskamer klaar staan, waar jullie in alle luxe kunnen uitrusten van jullie mooie dag. Deze luxe kamer is prachtig gedecoreerd met zilver en gouden elementen en beschikt over een badkamer en suite met bubbelbad. Het hotel ligt op 15 minuten rijden net buiten het centrum van Tilburg aan de rand van sterrenbos de Oude Warande. 

Bezoek de Hotelpagina

 

Moderne faciliteiten
Vanzelfsprekend beschikken wij over alle moderne presentatiemogelijkheden en technische middelen om elke bijeenkomst te ondersteunen. Dit stemmen wij volledig op uw wensen af.

Culinaire invulling
Onze gastvrijheid maken we compleet met een culinaire invulling op maat. Onze chefs werken enkel met de beste streekproducten en dagverse ingrediënten. Maak uw keuze uit onze verschillende arrangementen of laat ons een uniek concept creëren dat aansluit op uw doelen.

Locatie
Hilvaria Studio’s is gunstig gelegen, op tien minuten rijden vanaf Tilburg, Goirle en Hilvarenbeek. De locatie bevindt zich dicht bij de snelweg. Op eigen terrein is een grote parkeerplaats aanwezig.