Afscheid

Een persoonlijke bijeenkomst in een verstilde omgeving

Als u op een persoonlijke manier afscheid wilt nemen van een dierbare, dan helpen wij u graag bij het vormgeven van een gedenkwaardige bijeenkomst en/of condoleance. Zowel kleine als grote gezelschap bieden wij een warme omgeving om samen te komen en te herdenken. Bij Hilvaria Studio's kunt u herinneringen ophalen en elkaar tot steun zijn bij het afscheid nemen van uw geliefde. Rustig gelegen en omgeven door groen beschikt Hilvaria Studio's over meerdere ruimten die geschikt zijn voor een besloten samenzijn tijdens een prachtige uitvaart. 
Er zijn heel veel mogelijkheden, waaronder het opbaren van de overledene, het houden van een afscheidsdienst en aansluitend een condoleance met een invulling naar wens, ook in culinair opzicht. Natuurlijk bent u altijd van harte welkom om onze locatie te bekijken. Wij staan altijd klaar met hulp en advies voor het creëren van een mooi afscheid dat past bij de overledene.  

Naar aanleiding van de getroffen maatregelen door de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, neemt Hilvaria Studio's de volgende maatregelen. 

We kunnen afscheidsdiensten tot 50 bezoekers plaatsen in de Leuvenzaal.
 
Hilvaria Studio’s heeft de mogelijkheid tot het creëren van passende ruimte tussen de zitplekken voor gasten.
Condoleances zijn mogelijk tot 50 bezoekers, dit is mogelijk met 30 personen in het Museumcafé en 30 personen in de Regiekamer. 
Hilvaria Studio's biedt de mogelijkheid om de plechtigheid via een livestream vanuit huis bij te wonen.

Wij volgen de richtlijnen vanuit het RIVM en passen indien nodig de richtlijnen aan.

Mocht u vragen hebben of specifieke verzoeken voor een plechtigheid neem dan contact op met Bart van Deurzen 06-28749690.

Wij helpen u graag verder.

 

 

 

 

 

Om u een idee te geven van de mogelijkheden: een scenario voor een afscheid, zoals wij deze al vaak hebben mogen verzorgen:
Familieleden komen voorafgaand aan de uitvaart samen in het Museumcafé. Desgewenst is de overledene voorafgaand aan de uitvaartdienst opgebaard in de serene omgeving van het Ei of het Paviljoen. Op deze plek kunnen gasten afscheid nemen. Vervolgens wordt de overledene binnengebracht in de lichte, ruime Leuvenzaal (geschikt tot 350 personen, eventueel openen we aanvullend de Kodakzaal). De levensgrote raampartij, met uitzicht op de bossen, biedt een natuurlijk decor. Het Museumcafé en de Regiekamer lenen zich bij uitstek voor de condoleance, die vanzelfsprekend naar wens wordt ingevuld.

 

 

CONTACT OPNEMEN 

Hilvaria Studio's
Goirlesedijk 12 b
5081 ND Hilvarenbeek
Nederland
T. 013 549 96 00
E. sales@bonheurhorecagroep.nl 

In de weekenden en avond bereikbaar via 06 46620246

  • condoleance