Over Hilvaria Studio's

DE ONDERNEMERS

Bonheur Horeca Groep is de grootste gastvrijheidsorganisatie in Tilburg en omgeving. Op de bijzondere locatie van Hilvaria Studio’s gaan passie, betrokkenheid en kwaliteit samen met een karakteristieke sfeer. Met veel respect voor de historie en de verhalen van Hilvaria Studio’s, zorgen Bart van Deurzen en zijn team ervoor dat gasten zich welkom en thuis voelen.  
Al onze arrangementen zijn maatwerk, want geen bijeenkomst of event is hetzelfde. Daarom horen we graag uw wensen en leiden we u graag rond, zodat u zelf de kenmerkende sfeer van Hilvaria Studio’s kunt ervaren. Met inlevingsvermogen, vakmanschap en ervaring helpen we u bij het samenstellen van de optimale beleving voor uw event of bijeenkomst.

VISIE

In een turbulente wereld waar steeds meer behoefte ontstaat aan eigenheid en onthaasting is Hilvaria Studio’s een plek waar mensen zich vrij voelen en zichzelf mogen zijn. De fundamenten; natuur, hedendaagse kunst en architectuur, versterken elkaar en vormen de basis voor een unieke beleving. Ontmoeten, inspireren, vieren en afscheid nemen in een ontspannen omgeving staan hierbij centraal en gaan hand in hand.

Wij koesteren onze directe omgeving vanuit een gevoel van verbondenheid en bieden een podium voor maatschappelijke en culturele activiteiten. Onze duurzaamheidsprincipes zijn gebaseerd op een sterke betrokkenheid bij de wereld om ons heen, gezond leven en respect voor de natuur.

 

 

 

 

 

Cultuurprijsnominatie

De Hilvaria Studio’s werden genomineerd voor de Brabantse Cultuurprijs, een stimuleringsprijs voor talentvolle culturele ondernemers die driejaarlijks wordt uitgeloofd door de Provincie Noord-Brabant “voor een baanbrekend initiatief dat zich onderscheidt door aantoonbaar cultureel ondernemerschap”. Samen met twee andere kandidaten werd gedongen naar het prijzengeld van €20.000 die aangewend zou worden voor de overname van een tribune van het Chassétheater in Breda om te plaatsen in de op dat moment in verbouwing zijnde Kodakzaal. Met de verbouwing van de voormalige studioruimte tot een theaterzaal hoopten Hilvaria Studio’s niet alleen hun conferentiegasten een auditorium te bieden, maar ook een podium op zondag voor verschillende (amateur)gezelschappen om op te treden.

Hoewel Hilvaria Studio’s de meeste publieksstemmen ontvingen, koos de jury helaas toch voor een ander initiatief. De ambitie voor de realisering van de theaterzaal bleef echter ongewijzigd en inmiddels is de Kodakzaal voorzien van een comfortabele inschuifbare tribune en verheugen Hilvaria Studio’s zich nog altijd in de brede steun die gevoeld is bij het stemmen voor de prijs